Ankk - 50-vuotisjuhlagaala la 14.5.2022

Tervetuloa juhlistamaan 50 vuotiasta Akaan Nuorkauppakamaria!

Illallisgaala järjestetään idyllisessä Karllundin Kivinavetassa, jossa tarjoiluista vastaa Lounaspirtti ja ravintola Kruuna&Klaava. Kutsumme Gaalaan tervetulleeksi kaikki Akaan Nuorkauppakamarin entiset ja nykyiset jäsenet, Suomen Nuorkauppakamarin edustajistoa sekä yhteistyökumppanit vuosien varrelta.

Ilta alkaa klo 17 Akaan Senaattoriklubin etkoilla, jolloin on myös mahdollisuus juhlakuvaukseen. Klo 18 on siirtyminen sisätiloihin, kun virallinen ohjelma alkaa. Illan aikana saamme nauttia pöytiintarjoiltuna kolmen ruokalajin illallisen juhlapuheiden säestämänä. Loppuillasta akustista musiikkia tarjoaa duo Maya | Jimmy.

Juhlat loppuvat n. klo 23.30, jolloin tarjoamme bussikuljetuksen jatkopaikalle ravintola Kruunaan&Klaavaan.

Pukukoodi: tumma puku / smokki

* * * * * * * * * * * * * *

Mahdolliset muistamiset toivomme tilillemme Akaan Nuorkauppakamari FI89 5472 0420 0642 61. Lahjavarat tulemme käyttämään koejäsenhankintaan.


Ohjeet Gaalaan ilmoittautumiseen:


Illalliskortin hinta on 95 euroa/henkilö, sisältäen kolmen ruokalajin illallisen ruokajuomineen.


Ennen ilmoittautumista gaalaan, suorita maksu illalliskortistasi (samassa maksussa myös seuralaisen maksu) Akaan Nuorkauppakamarin tilille FI89 5472 0420 0642 61 ja laita viestikenttään oma nimesi. Jos maksua ei ole suoritettu ennen ilmoittautumista, lähetämme osallistumislaskun, josta perimme 20 euroa laskutuslisää.


Maksun jälkeen ilmoittaudu gaalaan tästä linkistä:

https://forms.gle/ZToYJhr6kegsqTGaA


Huomioithan, että maksun suorittaminen ei ilmoita sinua gaalaan, vaan ilmoittautuminen pitää tehdä vielä erikseen.


Jos haluat maksusuorituksestasi kuitin yrityksesi kirjanpitoon, lähetä kuittipyyntö tarvittavilla tiedoillasi osoitteeseen tilitoimistoninak@outlook.com


Paikkoja on juhlaan rajoitettu määrä, varaathan paikkasi pian! ilmottautuminen juhlaan on auki 30.4.2022 asti.


* * * * * * * * * * * * * *

Ilmoittautuminen on sitova. 30.4. mennessä tehdyistä peruutuksista palautamme 75% maksusta. 1.-11.5. tehdyistä peruutuksista palautamme 20% maksusta. 12.-14.5. tehdyistä peruutuksista ei palauteta maksuja. Peruutus tulee tehdä sähköpostilla osoitteeseen puheenjohtaja@jciakaa.fi.