Nuorkauppakamari on tarkoitettu kaikille alle 40-vuotiaille itsensä kehittämisestä kiinnostuneille. Se on harrastus, jossa yhdistyvät ilo, itsensä kehittäminen, koulutus, vapaa-aika ja perhe. Nuorkauppakamarissa vaikutat yhteiskuntaan ja opit tekemällä. 

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen ja itsensä kehittämiseen. Jokainen nuorkauppakamari on erilainen, mutta toiminnan rungon muodostavat yhteiset toimintamallit kuten säännölliset kuukausitapahtumat ja -kokoukset sekä erilaiset projektit. Kuukausitapahtumat ovat yleensä jäsenistön koulutustilaisuuksia, businesstreffejä, tutustumis­käyntejä mielenkiintoisiin kohteisiin tai rentoja illanviettoja toisiin tutustuen. 

Suomen Nuorkauppakamarit ry on perustettu vuonna 1957. Suomessa varsinaisia jäseniä on n. 2500 ja yhdessä kunniajäsenten, koejäsenten ja senaattoreiden kanssa, muodostamme n. 5000 nuorkauppakamarilaisen aktiivisen verkoston. Globaalisti Nuorkauppakamari toimii 115 maassa, yli 200.000 jäsenen voimin. Järjestö tarjoaa siis verkostoja paikallisesti, alueellisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti.

JCI = Junior Chamber International eli suomeksi nuorkauppakamari ja ruotsiksi juniorhandelskammare

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa!

Lisätietoa toiminnasta

Nuorkauppakamariin kuuluessasi ei tarvitse tyytyä vain paikalliskamarin toimintaan. Voit osallistua myös muiden kamareiden koulutuksiin ja avoimiin tapahtumiin. Akaan kamari kuuluu C-alueeseen. Alla olevista linkeistä voit tutustua alueelliseen, kansalliseen ja kansainväliseen toimintaan.

c.nuorkauppakamarit.fi 

Suomen Nuorkauppakamarit ry 

Junior Chamber International