Projektit

Vintage 50 v - juhlavuosikalenteri 2022

Akaan Nuorkauppakamari täyttää vuonna 2022 50-vuotta ja juhlavuoden kunniaksi teimme yhdessä 12 yhteistyökumppanimme kanssa paperikalenterin Vintage-henkeen.

Virallisten juhlavuoden hteistyökumppaneiden mahtavat kalenterikuvat ja yhteystiedot löytyvät täältä: https://www.jciakaa.fi/kumppanit


Akaan Nuorkauppakamari valitsi Vuoden Toijalalaisen ensimmäistä kertaa vuonna 1979. Kriteereinä oli alun perin muun muassa, että valittava on syntynyt, vaikuttanut tai pikimmiten edes käväissyt Toijalassa ja että hän on tehnyt merkittävää työ paikkakunnan eteen. Vuoden 2007 kuntaliitoksen myötä tittelin nimeksi vaihdettiin Vuoden Akaalainen. Aiempina vuosina vuoden Akaalaisiksi valitut löydät täältä: Vuoden Akaalainen

Joulupuu

Joulupuu on jokavuotinen hyvän mielen tempaus, joka tuo joulumielen sekä lahjan antajalle että saajalle ja hänen perheelleen.

Nuorkauppakamarilaiset ovat järjestäneet Joulupuu-keräyksen ympäri Suomea vuodesta 2001 alkaen. Akaassa keräys järjestettiin ensimmäistä kertaa vuonna 2006.

Hyväsydämisten ihmisten avulla kerätään vuosittain valtava määrä joululahjoja lapsille, jotka ovat lastensuojelun piirissä, huostaan otettuna, sijaisperheessä, lastenkodissa tai muutoin perhetilanteen vuoksi jäisivät ilman Joulupukin tuomisia

Paljujen Yö

Akaan Nuorkauppakamari järjesti Paljujen Yön ensimmäistä kertaa elokuussa 2017. Tapahtuman aikana Toijalan satama kerää yhteen lähes 100 paljua ja satoja kylpijöitä. Lue tapahtumasta lisää klikkaamalla Paljujen Yön nettisivuille.

Palmunlehvä

Palmunlehvä-keräyksessä Akaan Nuorkauppakamari ry ja Akaan seurakunta organisoivat hyväntekeväisyyskeräyksen, jonka tarkoituksena oli avustaa vähävaraisia akaalaisia korona/covid-19 johtuvan poikkeustilan aikana.