Projektit

Paljujen Yö

Akaan Nuorkauppakamari järjesti Paljujen Yön ensimmäistä kertaa elokuussa 2017. Tapahtuman aikana Toijalan satama kerää yhteen lähes 100 paljua ja satoja kylpijöitä. Lue tapahtumasta lisää klikkaamalla Paljujen Yön nettisivuille.

Akaan Nuorkauppakamari valitsi Vuoden Toijalalaisen ensimmäistä kertaa vuonna 1979. Kriteereinä oli alun perin muun muassa, että valittava on syntynyt, vaikuttanut tai pikimmiten edes käväissyt Toijalassa ja että hän on tehnyt merkittävää työ paikkakunnan eteen. Vuoden 2007 kuntaliitoksen myötä tittelin nimeksi vaihdettiin Vuoden Akaalainen.

Joulupuu

Joulupuu on jokavuotinen hyvän mielen tempaus, joka tuo joulumielen sekä lahjan antajalle että saajalle ja hänen perheelleen.

Nuorkauppakamarilaiset ovat järjestäneet Joulupuu-keräyksen ympäri Suomea vuodesta 2001 alkaen. Akaassa keräys järjestettiin ensimmäistä kertaa vuonna 2006.

Hyväsydämisten ihmisten avulla kerätään vuosittain valtava määrä joululahjoja lapsille, jotka ovat lastensuojelun piirissä, huostaan otettuna, sijaisperheessä, lastenkodissa tai muutoin perhetilanteen vuoksi jäisivät ilman Joulupukin tuomisia

Yrittäjyyskurssi

Yrittäjyyskurssi on Akaan Nuorkauppakamarin projekteista pitkäikäisin. Kurssi sai alkunsa vuonna 1998 ja se järjestettiin yhteisesti Toijalan ja Viialan lukioiden oppilaille siihen asti, kun lukiot yhdistyivät Akaan lukioksi. Ensimmäinen yrittäjyyskurssi palkittiin Suomen parhaana nuorisovalistusprojektina sekä Suomen senaatin rahapalkinnolla. Yrittäjyyskurssi on edelleen ajakohtainen, sillä tämän päivän Suomessa yhä useampi työllistää itsensä yrittäjänä.