Jäseneksi?

Kuka voi liittyä nuorkauppakamaritoimintaan?

Nuorkauppakamari on alle 40-vuotiaille aktiivisille nuorille aikuisille suunnattu itsensä kehittämis- ja oppimisjärjestö, jossa verkostoidutaan laajasti ja vauhditetaan menestystä työelämässä. Kamarissa pääset laajentamaan ystäväpiiriäsi ja vaikuttamaan Akaaseen positiivisesti. Sinun ei tarvitse olla yrittäjä, eikä huippujohtaja, eikä korkeakoulutettu, jotta olet tervetullut nuorkauppakamariharrastuksen pariin.

Nuorkauppakamaritoiminta on erilaisia mahdollisuuksia täynnä, joten syitä liittymiseen voi olla useita. Jotkut hakevat harrastuksesta johtamiskouluttautumista ja jotkut verkostoja bisnekseen – tai ihan vain elämään. Toiset puolestaan hakevat esiintymisvarmuutta ja ystäviä niin kotimaasta kuin ulkomailtakin. Joillekin on tärkeää vaikuttaa yhteiskuntaan positiivisesti ja jotkut taas haluavat osallistua hyvässä seurassa tyylikkäisiin tilaisuuksiin.

Mitä koejäsenyys tarkoittaa?

Ennen varsinaista Akaan Nuorkauppakamarin jäsenyyttä olet mukana toiminnassa koejäsenenä. Koejäsenaikana tärkein tehtäväsi on tutustua monipuolisesti kamarimme toimintaan ja jäsenistöön osallistumalla tapahtumiin, kokouksiin ja projekteihin. Osallistumalla toimintaan saat selville onko nuorkauppakamarin jäsenyys juuri sinua varten. Koejäsenenä sinulla on oikeus osallistua kaikkeen toimintaan, mutta sinulla ei ole äänioikeutta kamarin virallisissa kokouksissa, eikä mahdollisuutta asettua ehdokkaaksi hallitusvirkoihin.

Sinut voidaan vahvistaa varsinaiseksi jäseneksi yhdistyksen virallisessa kokouksessa, kun jäsenyyden kriteerit täyttyvät. Uusia varsinaisia jäseniä valitaan kahdesti vuodessa, keväällä vuosikokouksen ja syksyllä vaalikokouksen yhteydessä.

Hyöty työnantajalle

Työnantaja hyötyy työntekijänsä harrastuksesta johtamis- ja muun kouluttautumisen kautta. Luottamustoimista ja projekteihin osallistumisesta on selkeä etu työmarkkinoilla.

Usein kysytyt kysymykset

Nuorkauppakamaritoimintaan liittyy paljon myyttejä ja uskomuksia. Klikkaa oikealla olevaa "nappia", niin pääset lukemaan koejäsenten usein kysytyt kysymykset ja vastauksemme niihin.