Palmunlehvä-keräyksessä Akaan Nuorkauppakamari ry ja Akaan seurakunta ovat yhteisvoimin organisoineet hyväntekeväisyyskeräyksen, jonka tarkoituksena on avustaa vähävaraisia akaalaisia korona/covid-19 johtuvan poikkeustilan aikana.

Tältä sivulta löydät ohjeita siihen, kuinka toimia, mikäli tahdot lahjoittaa tai sinä tai perheesi tarvitsette apua.

Lahjoittajat

Lounasruoka

(mahdollisuus myös kotiintoimitukseen Toijalan taajamassa)

Keräyksessä on mukana Allin Apu / Allin Pirtti, joka valmistaa maukasta kotiruokaa.

Voit ostaa lahjakortin yrityksen lounasannoksiin. Lounaslahjakortin voit ostaa Allin Pirtiltä sähköpostilla (sari@allinapu.fi), puhelimitse (0400 987 966) tai pakottavissa tilanteissa paikanpäällä käyden ma-to 12-13 (korttimaksu). Lahjakortin voi ostaa haluamalleen summalle / annosmäärälle.

Hinnat: Keittoannos á 6€ ja lounasannos á 8,50 €. Lahjan saaja voi käyttää lahjakortin erissä. Saaja noutaa tilauksensa Allin Pirtiltä, Sontulantie 3, Toijala tai kotiintoimitus sovittaessa Toijalan taajaman alueella.


Ruokakaupat

Ruokalahjakortit voi ostaa keräyksessä mukana olevista kaupoista niiden aukioloaikoina. Kaupat on listattu oheen yhteystietoineen.

K-kaupoista on mahdollista ostaa lahjakortti myös verkossa www.k-ruoka.fi/kauppa valitsemalla kaupaksi K-Market Maukas (Viiala) tai K-Supermarket Akaa (Toijala). Lahjakortti-tuotteen löydät hakutoiminnolla nimellä Palmunlehvä lahjakortti. Lahjakortteja on saatavilla 20e ja 50e suuruisina. Halutessasi voit ostaa niitä useita. Verkko-ostaminen alustavasti mahdollista molemmissa K-kaupoissa 31.3. alkaen. Asiasta tiedotetaan fb:ssä lisää. Mikäli sinulla ei ole jo tunnusta verkkokauppaan, luo se ensin osoitteessa https://k-tunnus.fi. Lahjakortin saaja voi käyttää lahjoituksen tekemällä ostokset ko. paikallisessa kaupassa.

S-marketeissa lahjakortit voi ostaa vain paikallisista myymälöistä (Viiala ja Toijala). Näiden osalta ei ole verkko-ostomahdollisuutta. Lahjakortin saaja voi kuitenkin käyttää lahjakortin missä tahansa Pirkanmaan Osuuskaupan toimipisteessä sekä tehdä ostokset verkossa ko. palvelua tarjoavien myymälöiden osalta (esim. osa Prismoista).

Tokmannin lahjakortin voit ostaa vain Tokmannin Kylmäkosken myymälästä. Lahjakortin saaja voi kuitenkin käyttää saadun lahjakortin missä tahansa Tokmannin myymälässä tai Tokmannin verkkokaupassa.

Apua pyytävä henkilö/perhe

Ota yhteyttä:

Ole yhteydessä suoraan Akaan seurakunnan diakoneihin:

Toijala Satu-Tuulia Halkosaari satu-tuulia.halkosaari@evl.fi p. 040 725 7418

Viiala Marjo Perkiö marjo.perkio@evl.fi p. 040 839 5975

Kylmäkoski Eeria Suontausta eeria.suontausta@evl.fi p. 040 709 1691

Kaikki avunpyynnöt käsitellään luottamuksellisesti!


Kun saat lahjakortin:


ALLIN PIRTTI

Saadessasi lounaslahjakortin Allin Pirtille huomioithan, että he valmistavat ruokia sunnuntaista torstaihin. Annokset tulee tilata sähköpostilla tai puhelimitse valmistuspäivää edeltävänä päivänä klo 18:00 mennessä. Viikon ruokalista on nähtävillä Akaan seurakunnan diakoniatyössä. Keitto á 6€ ja tuhdimpi lounas á 8,50€. Ruoat tulee noutaa Allin Pirtiltä valmistuspäivänä klo 12-13 tai erikseen sovittaessa kotiintoimitus Toijalan taajamassa klo 18-19. Sovi mahdollisesta kotiintoimituksesta tilauksen yhteydessä. Lahjakortilla voi tilata myös pitopalvelutuotteita esim. täytekakun.

K-KAUPAT

Saadessasi ruokalahjakortin K-kauppaan, voit käyttää sen tekemällä ostokset kyseisessä lahjakorttiin merkityssä paikallisessa K-kaupassa. Lahjakortti käy maksuvälineenä vain ko. myymälässä.

S-RYHMÄN KAUPAT

Saadessasi ruokalahjakortin S-ryhmän kauppaan, voit käyttää lahjakortin missä tahansa Pirkanmaan Osuuskaupan toimipisteessä sekä tehdä ostokset verkossa ko. palvelua tarjoavien myymälöiden osalta (esim. osa Prismoista) osoitteessa www.foodie.fi. Mikäli sinulla ei ole tunnusta verkkokauppaan, voit luoda sen osoitteessa www.foodie.fi > kirjaudu > luo tunnus.

TOKMANNI

Saadessasi lahjakortin Tokmannille, voit käyttää sen missä tahansa Tokmanni-ketjun myymälässä.


Keräyksessä mukana olevat yritykset ja ruokakaupat

K-Market Maukas

Keskuskatu 46

37830 VIIALA

K-Supermarket Akaa

Holkerintie 2

37800 TOIJALA

Tokmanni Kylmäkoski

Yrittäjäntie 4

37910 KYLMÄKOSKI

S-Market Toijala

Valtatie 1

37800 TOIJALA

S-Market Viiala

Keskuskatu 47

37830 VIIALA

Allin Pirtti

Sontulantie 3

37800 TOIJALA

sari@allinapu.fi / 0400 987 966

Keräystä mahdollistamassa: